NiteLab представя нова серия UHi светодиоди с ултра висока плътност и интензитет

Обратно към Новини

Споделете тази публикация

NiteLab представя нова серия UHi светодиоди с ултра висока плътност и интензитет

Както NiteLab, така и Nitecore принадлежат на компания SYSMAX, която е посветена в изследването на LED технологията, за да преоткрие LED решенията за фенерите.

NiteLab си сътрудничи с индустриален партньор за съвместно разработване на серията UHi LED с ултра висок интензитет, която включва UHi 10, UHi 20, UHi 40 и други модели, които да пасват на различни размери глави на фенери.

Ултра мини дизайн!

Ултра висока плътност на светлината!

От квадрат към кръг – кръглата светлоизлъчваща повърхност (LES) е перфектно съчетание с кръглия рефлектор. Това позволява висока ефективност на преобразуване на светлината и ярка, и ясна гореща точка, което спомага за бързо и точно идентифициране на цели през нощта.

 

 

 

 

Производителност на дълги разстояния– светодиодите UHi  има ултрависок интензитет на лъча и отлична производителност на дълги разстояния спрямо светодиодите със същата мощност. Той позволява на конвенционалните компактни фенерчета да надхвърлят ограничението на размера и да получат възможности за хвърляне на далечни разстояния.

На пазара вече излезе първият модел на Nitecote с UHIi LED – MH12 Pro! Компактен, но мощен MH12 Pro превъзхожда средните по размер фенерчета (40 мм глава) не само по мощност, но и по обхват на лъча.

Обратно към Новини