Спестете време и се погрижете за всеки свой гост!

За повече от 5 години на пазара, ние познаваме добре специалните изисквания и нужди на хотелиерите. Оставете доставката и обслужването на батерийните пакети на нас, спестете време и го използвайте, за да направите гостите си още по-щастливи!

Предлагаме специално за вас

Високо качество и гарантиран произход

Батери сервиз е официален вносител на маркови батерии, което ви гарантира качество и конкурентна цена. Изберете своя фаворит от Duracell, VARTA, Panasonic и други водещи марки или се доверете на нашите консултанти за най-доброто предложение.

Индивидуални поръчки

Предлагаме не само стандартни формати батерии, но и изработка на батерийни пакети по ваше изискване – напр. за обслужване на електронни брави или LED осветление. Извършваме ремонт, рециклиране и подмяна на батерии за различни инструменти и уреди.

Партньорство за допълнителен приход

Търсим не просто клиенти, а пълни партньори. Заредете най-търсените продукти за туристи и използвайте тази възможност като алтернативен канал за приходи. Благодарение на дългогодишния си опит, ние ще можем да ви предложим най-подходящите модели за зареждане.

Свържете се с нас

Опишете ни накратко вашите нужди и наш представител ще се свърже с вас в рамките на 1 работен ден за повече информация. Ако имате спешен въпрос, потърсете ни на +359 887 00 44 18